• Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
  • Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
  • Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
  • Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
  • Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
  • Sfeerbeeld Restaurant Tabl'O Nieuwpoort
Naast onze vaste menukaart houden we eraan om u te doen watertanden met wekelijks wijzigende suggesties.
TAPAS
* Kippenspiesjes (6st ) / teriyakisaus € 14
* 6 fines de claires oesters € 18
* Krokantje met terrine van foie gras / confit van cevenne-ui € 19
HOOFDGERECHTEN
Naar aanleiding van de maand van de garnaal, organisatie van Stad Nieuwpoort hebben wij een gerechtje gecreëerd !
Toast garnaal : boerenbrood met verse handgepelde garnalen / sucrine & lamsoor / honingtomaat / consommé van garnaal € 25
Naar aanleiding van de Week van Smaak kan u tot en met 15 november genieten van onze inzending :
Gegrilde zeeduivel ‘crapaudine’ / artisjok / zeekraalboter / krokante polderaardappelen € 29
Vanaf zaterdag 30/10 :
Fazantfilet “Grand Veneur” / butternut & knolseldergratin / samosa van boschampignons € 30
* samosa : gevuld filodeeg
* Grand Veneur saus : Een Grand Veneursaus is een klassieke Franse saus op basis van poivrade saus. De poivrade saus wordt dan afgewerkt met wat cognac, aalbessen gelei en eventueel een scheutje room.