Chef Gregory Kreps laat u genieten van zijn eerlijke en pure keuken. Hij streeft naar de perfecte balans in en op het bord.
Klik hier om onze suggesties te raadplegen.
Bruschetta’s naar de inspiratie van de Chef (4stuks) | € 16 |
Bruschetta selon l’inspiration du Chef (4 pièces) | |
Ravioli met kreeft à l'armoricaine (4st) | € 18 |
Raviolis farcis au homard à l'armoricaine (4 pc) | |
Gevulde ravioli met funghi / truffelroomsaus (6st) | € 15 |
Raviolis farci au funghi / crème de truffe | |
Mosseltjes (Bouchot) op wijze van de Chef | € 20 |
Moules (Bouchot) à la façon du Chef | |
Tabl’o Meatballs – de enige echte onweerstaanbare | € 16 |
Tabl’o Boulettes de viande - les seules et irréstitisbles | |
Witte worst By Dierendonck met mosterd | € 16 |
Boudin blanc ‘Dierendonck’ avec sa moutarde | |
Camembert au four – confiture maison de figues | € 16 |
Camembert in de oven / vijgenconfituur | |
Kippenspiesjes / soya~sesamsaus (6st) | € 15 |
Brochettes de volaille / sauce soya~sesam ( 6 pièces) |
Heerlijk gekruide gamba's (8st) / orzopasta | € 29 |
Gamba's épicées (8 pièces) / pâtes grecques | |
Onze klassiek gemaakte vol-au-vent | € 24 |
Le vol-au-vent classique fait maison | |
A la minute bereide tartaar van rundsvlees met toast | € 25 |
Tartare de boeuf , préparé à la minute avec toast | |
Vispannetje kabeljauwhaasje / fijne groenten / witte wijnsaus / puree | € 29 |
Ragoût de cabillaud / légumes / sauce au vin blanc / puree | |
Vegetarische pasta | € 21 |
Pâtes végétariennes | |
Spaghetti bolognaise Small/Large | € 14/19 |
Spaghetti bolognaise petit/grand | |
Salade met geitenkaas en spek | € 25 |
Salade de fromage de chèvre et lardons | |
Slaatje burrata / Italiaanse ham / rucola / groentjes | € 25 |
Mozzarella burrata /jambon italien / roquette / légumes |